Stäng

Grenade Gums

Grenade Gum är ett explosivt, intensivt sockerfritt tuggummi som packar en otrolig mintexplosion, något som du aldrig tidigare har upplevt. Från det ögonblick du börjar tugga, känner du hur en kylande känsla exploderar i näsa, tinning och hals. Ögonen fylls med tårar och tankarna närmar sig en rush av ren upprymdhet! Definitivt inte ett tuggummi för känsliga personer. Med tre läckra smaker att välja mellan kan det inte gå fel, men håll koll på BLAST FACTOR-klassificeringarna. Du har blivit varnad! Grenade Gum är ett aspartamfritt tuggummi. Med tre olika effektnivåer finns det något för alla att njuta av. Så vad väntar du på? Köp ditt tuggummi idag och upplev den känsla som alla pratar om!

Cornbread Crisp

Farmer’s Pantry har åtagit sig att utfodra din hunger. Bokstavligen. Så vi har skapat starka, krispiga mellanmål som gjorts med hälsosamma ingredienser som du kan identifiera, som uteslutande odlas på amerikanska gårdar.

Böndernas Pantry Cornbread Crisps är gjorda av en av de äldsta och mest populära amerikanska bröd - nybakat majsbröd - skivad delikat och rostat till spröd perfektion.

När du äter Cornbread stödjer du inte bara dig själv, utan även riktiga bönder i USA. Det är därför vi ger tillbaka till amerikanska bönder, så att de inte bara kan överleva, utan frodas. Farmer's Pantry är en stolt sponsor av National FFA Organization, som stöder studenter intresserade av en framtid inom jordbruket.

     

 

VEM SA ATT DET MÅSTE VARA SURt?!

Testa 2 nya smaker från Warheads, längre du tuggar starkare blir smaken

Sveriges bredaste sortiment av Amerikansk Godis, Läsk och Snacks

Vi på Americansweets jobbar aktivt med att utveckla vårt sortiment.

återförsäljarinformation

Americansweets säljer idag till hela Sverige från små affärsrörelser till större grossister. Om du har ett företag och är intresserad av Amerikansk konfektyr, läsk,snacks eller matprodukter så är du välkommen att ansöka om ett konto hos oss för att handla direkt í vår webbshop.

Klicka här för att ansöka om ett återförsäljarkonto.

Till våra privatkunder

Ni kan tyvärr inte handla från oss direkt, men oroa er inte, ni hittar våra produkter utspridda över hela Sverige.

 

Här är några återförsäljare:

 

Hemköp
Willys
Eurocash
Candyworld Haparanda
Candyworld Sundsvall
Godishuset i Luleå
Godishuest i Umeå
Segagubben
4gott 
Godishuset i jönköping

 

Om det är något ni saknar ifrån vårt breda sortiment i butik så kan ni alltid fråga personalen i respektive butik eller oss, så brukar vi kunna hitta en lösning.

det Självklara valet av amerikanskt godis

Vi på Americansweets Sweden AB erbjuder sverigest bredaste sortiment inom amerikanskt godis, snacks, dryck och matprodukter. Logga in på våran hemsida och ta del av alla våra kända varumärken. Toxic Waste,Reese's, Hershey's, Wonka, Nestele, Warheads, Arizona, Dr. Pepper, Coca Cola, Airheads, Taste of Nature, Herr's, Cheetos, Jelly Belly, Kellog's Poptarts, Loretta, Forelli, Kraft, Castleberry, Pringles, Nobasco Oreo's, Razzles, Hostess, Marshmallow Fluff, Ferrara, Mondalez, Wrigley, S.P Enterprises, M&M, Boyer samt mycket mycket mer...

Standardvy | Byt till Mobil vy